• +40 77 016 10 41

InformațiiTermeni și condiții generale

1. Generalități
Acești termeni și condiții se aplică tuturor tranzacțiilor, contractelor și ofertelor, inclusiv serviciilor și vânzării de produse, care au loc între Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 și client, sau care sunt încheiate cu acesta. Excepțiile de la tranzacțiile care nu cad sub incidența termenilor și condițiilor generale trebuie comunicate în scris.

2. Servicii
Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 își furnizează serviciile cu cea mai bună cunoștință și conform celor mai recente standarde industriale la momentul prestării serviciului. În cazul apariției modificărilor în standarde, Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 va informa clientul înainte de începerea serviciului.

3. Programare obligatorie, retragere, reprogramare, persoană de înlocuire
Partenerului contractual i se oferă o ofertă neobligatorie după o solicitare telefonică. Rezervarea este considerată obligatorie atunci când partenerul contractual stabilește o programare fixă și obligatorie și aceasta i se confirmă verbal sau în scris. Partenerul contractual poate renunța în orice moment la programare. Retragerea trebuie să se facă personal sau telefonic. Momentul esențial pentru retragere este data primirii declarației de retragere la Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19. Dacă partenerul contractual renunță la programarea sa obligatorie sau nu se prezintă la programare la timp, putem solicita o compensație rezonabilă pentru măsurile luate și costurile suportate.

De obicei, taxele de anulare pe care le calculăm în cazul retragerii din rezervare sunt următoarele:

Cu 48 de ore înainte de începerea contractului convenit: 0 Euro
Cu 24 de ore înainte de începerea contractului convenit: 15 Euro

De plată la momentul următoarei programări, eventual taxa de anulare va fi facturată de Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 în scris, iar în acest caz, se vor percepe costuri suplimentare de 5,00 Euro.

Onorariul integral al serviciului rezervat va fi datorat în cazul în care clientul nu se prezintă la programare fără a anunța, acesta fiind de plată la următoarea programare!

4. Prețuri
Prețurile pentru servicii sunt publicate și disponibile pe internet, la adresa https://elviatravel.eu/service.html. Creșterile de prețuri vor fi anunțate cu cel puțin 30 de zile înainte de a intra în vigoare. Ofertele sunt valabile numai în perioada specificată și sunt valabile în limita stocului disponibil. Clientul trebuie să plătească direct la finalizarea serviciului sau la cumpărarea serviciului.

5. Plata cu PayPal
Puteți plăti comenzile de cupoane online și cu PayPal. Elviatravel va trimite comanda după ce suma a fost creditată în contul nostru PayPal. Plata prin PayPal este un serviciu oferit de PayPal Inc.

6. Reclamații/Defecțiuni
Dacă există motive pentru reclamații sau defecțiuni evidente referitoare la serviciu sau produs, acestea ar trebui raportate imediat, dar în orice caz în termen de 3 zile de la constatarea motivului de reclamație, la Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19. Unique Nail - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 va oferi o soluție acceptabilă în următoarele 7 zile lucrătoare pentru a soluționa reclamația. În cazul în care reclamația este întemeiată, Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 va oferi compensații pentru munca reclamată fără costuri suplimentare. În cazul defecțiunilor evidente ale produselor, acestea vor fi schimbate.

7. Date personale și confidențialitate
Clientul confirmă că va furniza toate datele personale și informațiile relevante pentru serviciul profesional către Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19. Aceste date vor fi stocate pe cardul de client în format scris sau electronic. Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 se angajează să utilizeze aceste date doar în scopul serviciului furnizat, luând în considerare clauzele de protecție a datelor și să nu le divulge terților sau persoanelor străine fără consimțământul scris al clientului.

8. Confidențialitate
Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 este obligat să păstreze confidențialitatea tuturor informațiilor discutate în timpul furnizării serviciului și să le trateze ca și cum ar fi confidențiale. Informațiile sunt considerate confidențiale dacă clientul exprimă acest lucru sau dacă acest lucru rezultă din conținutul informațiilor. Confidențialitatea este eliminată dacă aceasta este decisă în mod legal și Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 este eliberat de la clauza de confidențialitate.

9. Vouchere / Vouchere promoționale
Termenii și condițiile generale ale Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 se aplică și în cazul utilizării unui voucher / voucher promoțional. Utilizarea voucherului / voucherului promoțional este supusă legii germane. Voucherele / voucherele promoționale pot fi supuse anumitor restricții și / sau limitări, cum ar fi utilizarea voucherului / voucherului promoțional pentru anumite categorii de produse sau servicii, precum și restricții de timp și / sau cantitate. Astfel de restricții sunt specificate în textul voucherului / voucherului promoțional.

Fiecare utilizator trebuie să fie major și să aibă capacitate deplină de exercițiu. Utilizatorul trebuie să aibă rezidența în Germania.

Fiecare voucher / voucher promoțional este valabil doar o dată pentru un utilizator. Pentru fiecare serviciu sau achiziție de produse, poate fi utilizat doar un voucher / voucher promoțional. Un voucher / voucher promoțional nu poate fi utilizat împreună cu o altă ofertă specială.

Voucherele / voucherele promoționale nu pot fi rambursate în numerar.

Voucherul / voucherele promoționale nu pot fi vândute, în special nu este permis să se ofere voucherul / voucherul promoțional pentru achiziționarea sa pe platformele de licitații pe internet. Voucherele / voucherele promoționale achiziționate în acest mod își pierd valabilitatea și exonerează Elviatravel - Das Nagelstudio am B-dul Magheru 19 de obligația de a le onora.

10. Programa de carduri bonus Elviatravel
Cardul bonus Elviatravel este un card pentru clienți. Este emis de Elviatravel - Salonul de unghii de pe B-dul Magheru 19, B-dul Magheru 19, Oradea, 410057, clienților săi, denumiți în continuare participanți.

Fiecare participant trebuie să fie major și deplin capabil din punct de vedere comercial. Are dreptul să participe doar cine are domiciliul în Germania.

Cardurile bonus nu pot fi rambursate în numerar.

Participarea la Programul de carduri bonus este voluntară și nu impune obligații financiare.

Fiecare participant poate deține doar un singur card bonus Elviatravel. Cardul este personalizat și nu poate fi transferat, nici măcar în cadrul familiei.

Cardul bonus Elviatravel nu poate fi vândut, în special nu este permis să fie oferit spre vânzare pe platformele de licitații online. Cardurile bonus Elviatravel achiziționate în acest fel își pierd valabilitatea.

Se acordă doar punctele bonus care sunt plătite cu bani sau cu vouchere de valoare (fără vouchere promoționale).

Voucherele promoționale, acțiunile de reducere sau ofertele speciale nu se pot cumula cu cardul bonus Unique Nail.

Elviatravel - Salonul de unghii de pe B-dul Magheru 19 își rezervă dreptul de a face ajustări în oferta cardului bonus Elviatravel și în prezentul regulament în orice moment. Versiunea valabilă a regulamentului general va fi publicată pe elviatravel.eu.

Elviatravel - Salonul de unghii de pe B-dul Magheru 19 își rezervă dreptul de a încheia în orice moment Programul de carduri bonus Elviatravel.

11. Seminarii
O rezervare fermă există numai după primirea plății/avansului.

Anularea de către participant:
Până la 3 săptămâni înainte de data programată, avansul se va restitui în proporție de 50%, în cazul opțiunii de plată în avans, 75%.

La anulare în termen de 3 săptămâni până în ziua evenimentului:
se va restitui 25% din avansul plătit sau 60% în cazul plății în avans.

La anulare în termen de 1 zi înainte de ziua programată pentru seminar, se va reține întreaga taxă de curs sau se va percepe diferența (în cazul unei plăți în avans) retroactiv. Aceeași politică se aplică în caz de absență nejustificată.

Anularea de către Elviatravel - Salonul de unghii de pe B-dul Magheru 19:
În cazuri speciale, Elviatravel își rezervă dreptul de a se retrage din contract în orice moment. În cazul în care plata/avansul a fost deja efectuat, acesta va fi restituit integral.

12.1 Informații despre retragere - Dreptul de retragere
Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract în termen de paisprezece zile fără a preciza motivele. Termenul de retragere este de paisprezece zile de la data la care dumneavoastră sau o persoană desemnată de dumneavoastră, care nu este transportatorul, intrați în posesia ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din acest contract printr-o declarație clară (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Puteți utiliza modelul de formular de retragere atașat, dar acesta nu este obligatoriu.

Puteți completa și transmite formularul de retragere sau o altă declarație clară electronic pe acest site web. Dacă utilizați această opțiune, vă vom trimite imediat o confirmare a primirii retragerii prin e-mail.

Pentru a respecta termenul de retragere, este suficient să trimiteți notificarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea termenului de retragere.

Formularul de retragere pentru descărcare: Link

12.2 Informații despre retragere - Efectele retragerii
Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare rezultate din faptul că ați ales o altă modalitate de livrare decât cea oferită de noi, care este cea mai ieftină modalitate standard de livrare), fără întârziere și în orice caz, nu mai târziu de paisprezece zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din prezentul contract. Vom efectua rambursarea folosind aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit expres altfel; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane pentru această rambursare. Putem amâna rambursarea până la primirea bunurilor înapoi sau până când ne-ați furnizat dovezi că ați trimis bunurile, în funcție de care situație survine mai întâi.

Trebuie să returnați sau să ne înmânați bunurile imediat și în orice caz, nu mai târziu de paisprezece zile de la data la care ne informați cu privire la retragerea din acest contract. Termenul este respectat dacă trimiteți bunurile înapoi înainte de expirarea termenului de paisprezece zile. Vă asumați costurile directe ale returnării bunurilor.

Trebuie să plătiți despăgubiri numai pentru diminuarea valorii bunurilor rezultată din manipularea acestora, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării bunurilor.

13.1 Nail Art
Când Elviatravel - Salonul de unghii de pe B-dul Magheru 19 publică un exemplu de artă în studio, acesta este doar un exemplu. Chiar dacă design-ul este recreat la client, pot apărea diferențe în ceea ce privește design-ul, forma și efectul acestuia. Rezultatul poate să difere de modelul prezentat.

13.2 Drepturi de autor Nail Art
Drepturile de autor pentru design rămân la Elviatravel - Salonul de unghii de pe B-dul Magheru 19. Dacă clientul dorește să facă fotografii cu designul creat în scopuri comerciale, este necesară acordul scris al Elviatravel - Salonului de unghii de pe B-dul Magheru 19. În caz contrar, Elviatravel va face revendicări adecvate.

14. Clausul de salvare
Dacă anumite părți sau formulări ale acestor Condiții Generale nu corespund, nu mai corespund sau nu corespund complet legislației în vigoare, celelalte părți ale acestor Condiții Generale nu sunt afectate în conținutul și valabilitatea lor.

15. Competență judiciară
Pentru soluționarea litigiilor, instanța competenta este Oradea. Legea aplicabilă este legea germană.

16. Soluționare alternativă a litigiilor
Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (OS-Platform), pe care o găsiți aici https://ec.europa.eu/odr

Stare la 07.2022