• +40 77 016 10 41

InformațiiDesign Unghii

Lucrez exclusiv cu produse de marcă de înaltă calitate ale companiilor LCN- Wilde Cosmetics, ABC Nailstore, Catherine Nail-Collection, Nailover și CND. La munca mea, folosesc tehnici cu gel UV. Toate produsele pe care le folosesc respectă Regulamentul German privind Cosmeticele și sunt absolut sigure din punct de vedere al sănătății.

Hygiene în studioul de manichiură
Pentru prevenirea transmiterii germenilor, bacteriilor și infecțiilor, sunt esențiale măsuri preventive în întregul studio de manichiură. Pentru aceasta, se utilizează dezinfectantele listate în mod corespunzător conform DGHM (Societatea Germană pentru Igienă și Microbiologie), în funcție de zona de aplicare (instrumente, piele sau suprafețe). Desigur, locul meu de muncă este dotat cu o aspirație corespunzătoare a prafului (3 trepte), conform reglementărilor privind sănătatea și igiena în domeniu.

Sistemele de Modelare


Modelare cu Gel
Unghiile cu gel sunt denumite și unghii modelate cu tehnica gelului. Gelul conține substanțe reactive la UV, care se întăresc sub lumină UV. Manichiurista are la dispoziție un dispozitiv de întărire (lampă UV), în care clienta își așează mâinile anterior modelate cu gel. Gelul se întărește în 1 până la 2 minute sub lampa UV.

Shellac™
Shellac™ sau gelurile Soak-Off sunt utilizate exclusiv pentru consolidarea unghiilor. În acest caz, nu se poate realiza o prelungire a unghiei, deoarece Shellac™ este foarte flexibil și nu oferă stabilitatea adecvată pentru prelungirea unghiei. Cu toate acestea, Shellac™ sau gelul Soak-Off este potrivit în special pentru clienții ale căror unghii se despică, sunt moi și fragile.

Un avantaj este că îndepărtarea Shellac™ este foarte simplă. Unghiile cu Shellac™ pot fi îndepărtate cu ușurință cu un solvent special dezvoltat în acest scop, fără a afecta unghia naturală.

Tehnici de Modelare


Tehnica cu Tipsuri
Tipul servește ca ajutor la creștere și este utilizat doar atunci când nu există o margine liberă a unghiei. Tipul este tăiat la lungimea și forma dorită și crește în afară după aproximativ 6 până la 8 săptămâni, în funcție de creșterea unghiei naturale.

Tehnica cu Șabloane
Această modelare se realizează cu ajutorul tehnicii cu șabloane într-o muncă manuală foarte precisă. Șablonul este introdus sub marginea liberă a unghiei, apoi gelul este modelat pe unghia naturală și șablon în lungimea dorită. După întărire, șablonul este îndepărtat. Forma și lungimea dorită se obține prin șlefuirea unghiilor.

Consolidarea Unghiei Naturale
La consolidarea unghiei naturale, unghia naturală nu este prelungită; în schimb, este acoperită cu un gel UV elastic. Unghia naturală este protejată în mod optim, consolidată, întărită, influențată pozitiv în creștere și devine și mai rezistentă.

La toate cele trei tehnici, dumneavoastră decideți finisajul. Fie o vârf francez, o culoare completă sau un model creativ, asta vă lasă la latitudinea dumneavoastră.

Tehnici de Design Unghii


Tehnica Airbrush
Cu ajutorul tehnicii de Airbrush, se pot realiza efecte precum umbrire de la deschis la închis și invers, pe unghie. Cu ajutorul unei șabloane sau a mâinii libere și a unei varietăți de culori, imaginația nu are limite.

Tehnica One Stroke
Lăsați-vă impresionați "într-o singură mișcare" de pictura chineză. Tehnica One Stroke Nail Design dezvăluie diversitatea artistică a artei de pe unghii. Veți fi impresionați!

Pictura cu Pensulă
Pictura cu pensula și nail art oferă multe posibilități de decorare și modelare. Aici, cu ajutorul liniarilor, ștampilelor, bijuteriilor pentru unghii, Fimo și multor culori de gel, pot să apară mici opere de artă.

La tehnicile de design unghii și tehnicile de modelare descrise mai sus, găsiți multe exemple în galeria mea de artă cu unghii curente.