• +40 77 016 10 41

InformationenImpressum

Informații conform § 5 TMG
Elviatravel - Salonul de Unghii la B-dul Magheru 19
Kim Düren
B-dul Magheru 19
Oradea, 410057
Germania

Telefon: +40 77 016 10 41
Email: info@elviatravel.eu

Această mențiune legală se aplică următoarelor site-uri web
elviatravel.eu
unique-nail.de
facebook.com/unique.nail.studio

Responsabil editorial:
Kim Düren (Adresa menționată mai sus)
Implementare tehnică: Kim Düren

Informații legale
Proprietar / Director: Kim Düren
Număr fiscal: 36/268/61068
Finanțe: Oradea Treptow-Köpenick

Camera competențelor
Camera de Meserii Oradea
Blücherstraße 68
D-10961 Oradea

Asigurare de răspundere civilă comercială
DEVK Allgemeine Versicherungs-AG
Riehler Straße 190
50735 Köln

Spațiul de acoperire al asigurării este Germania

Notă cu privire la datele publicate în mențiunea legală
Se opune expres utilizării datelor de contact publicate în cadrul obligațiilor de mențiune legală pentru trimiterea de publicitate nesolicitată și materiale informative, precum și pentru apeluri telefonice nesolicitate în scopuri publicitare. Operatorii paginii își rezervă dreptul de a iniția acțiuni legale în cazul trimiterii neautorizate a unor informații publicitare sau în cazul apelurilor telefonice nesolicitate, precum spam, telefonmarketing etc. Considerăm acest lucru ca o deranjare inacceptabilă în sensul § 7 Abs. 2 Nr. 2 UWG. În special, acțiunile comerciale înșelătoare conform § 5 Abs. 1 Nr. 1 UWG vor fi sancționate cu amendă.

Alte informații
Protecția datelor conform GDPR
Termeni și condiții generale de afaceri
Drepturi de autor & Sursă bibliografică

Rezolvare alternativă a litigiilor
Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă pentru rezolvarea online a litigiilor (platforma ODR), pe care o puteți găsi aici: http://ec.europa.eu/odr

Excludere de răspundere (Disclaimer) - Răspundere pentru conținut
Ca furnizor de servicii, suntem responsabili conform § 7 Abs.1 TMG pentru propriile noastre conținuturi pe aceste pagini, conform legilor generale. Cu toate acestea, conform §§ 8 până la 10 TMG, nu suntem obligați să supraveghem informațiile transmise sau stocate de terțe părți sau să cercetăm circumstanțele care indică activități ilegale. Obligațiile de eliminare sau blocare a utilizării informațiilor în conformitate cu legile generale nu sunt afectate. O astfel de răspundere este posibilă, însă, numai din momentul cunoașterii unei încălcări specifice a drepturilor. La luarea la cunoștință a încălcărilor relevante, vom elimina imediat aceste conținuturi.

Răspundere pentru link-uri
Oferta noastră conține link-uri către site-uri web externe ale terților, asupra cărora nu avem nicio influență. Prin urmare, nu putem garanta pentru aceste conținuturi străine. Pentru conținutul paginilor linkate, întotdeauna furnizorul sau operatorul respective este responsabil. Paginile linkate au fost verificate cu privire la posibile încălcări ale legilor la momentul linkării. Conținutul ilegal nu era recunoscut în momentul linkării. O monitorizare permanentă a conținutului paginilor linkate nu este rezonabilă fără dovezi concrete ale unei încălcări a drepturilor. La luarea la cunoștință a încălcărilor legale, vom elimina imediat aceste link-uri.

Drepturi de autor
Conținutul și operele create de operatorii paginii de pe aceste pagini sunt supuse dreptului german de autor. Reproducerea, prelucrarea, distribuirea și orice fel de exploatare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului respectiv sau creatorului. Descărcările și copiile acestei pagini sunt permise numai pentru uzul privat și necomercial. În măsura în care conținutul de pe această pagină nu a fost creat de operator, drepturile de autor ale terților sunt respectate. În special, conținuturile de terți sunt marcate ca atare. Dacă totuși luați cunoștință de o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne informați corespunzător. La luarea la cunoștință a încălcărilor legale, vom elimina imediat conținutul respectiv.

Stare: 03.2021