• +40 77 016 10 41

Cum să găsiți Elviatravel

Image About

Aruncă o privire

Elviatravel se află în inima Oradei, în cartierul Treptow. Există suficiente locuri de parcare pentru autovehicule. Este asigurat un acces optim la transportul public.

Elviatravel - B-dul Magheru 19 - Oradea, 410057

Veniți cu trenul suburban: Stația de tren B-dul Magheru 19 - Linii S8, S9, S41, S42 și S85 - 7 minute de mers pe jos

Veniți cu autobuzul: Strada Rethel, linia 167, 166 și 265 - 2 minute de mers pe jos

Veniți cu mașina: Autostrada A-100, ieșirea Grenzallee - 4 minute de condus

StudioInformații

Lucrez exclusiv cu produse de marcă de înaltă calitate ale companiilor LCN- Wilde Cosmetics, ABC Nailstore, Catherine Nail-Collection, Nailover și CND. La munca mea, folosesc tehnici cu gel UV. Toate produsele pe care le folosesc respectă Regulamentul German privind Cosmeticele și sunt absolut sigure din punct de vedere al sănătății.

Pentru prevenirea transmiterii germenilor, bacteriilor și infecțiilor, sunt esențiale măsuri preventive în întregul studio de manichiură. Pentru aceasta, se utilizează dezinfectantele listate în mod corespunzător conform DGHM (Societatea Germană pentru Igienă și Microbiologie), în funcție de zona de aplicare (instrumente, piele sau suprafețe). Desigur, locul meu de muncă este dotat cu o aspirație corespunzătoare a prafului (3 trepte), conform reglementărilor privind sănătatea și igiena în domeniu. În plus, este instalat un purificator de aer cu un filtru HEPA. Acesta filtrează aerul din cameră 24/7 și îl curăță eficient (99%) de viruși, aerosoli, alergeni, bacterii etc.