InformațiiDrept de autor și Sursă

Drept de autor
Conținuturile și lucrările create de operatorii paginii web sunt protejate de dreptul de autor german. Reproducerea, modificarea, distribuirea și orice formă de exploatare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestei pagini sunt permise doar pentru uzul privat, non-comercial. În măsura în care conținuturile de pe această pagină nu au fost create de operator, se respectă drepturile de autor ale terților. În special, conținuturile de la terți sunt marcate ca atare. Dacă totuși observați o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne anunțați corespunzător. La descoperirea unor încălcări ale drepturilor, vom elimina imediat astfel de conținuturi.

Mențiune privind fotografiile și textele publicate pe elviatravel.eu
Toate fotografiile și textele publicate pe elviatravel.eu - www.unique-nail.de sunt protejate de dreptul de autor. Fotografiile și textele nu pot fi copiate, prelucrate sau valorificate în orice formă fără aprobarea scrisă a elviatravel.eu - www.unique-nail.de.

Informații despre licențele GPL
Licența Publică Generală GNU este o licență de software liberă cu copyleft emisă de Free Software Foundation pentru licențierea software-ului liber, având originea în proiectul GNU. (Sursă: www.wikipedia.org)

Actualizat în septembrie 2022